Waar geloof je in? Wat maakt jouw leven beter? Wat heb jij aan wensen liggen? Laat alles toe in je bewustzijn en vanaf dat moment gaat je brein voor jou aan het werk. Hoe?

Des temeer je er zelf in gelooft en daarnaar handelt, zal het ook uitkomen. Daarom is het zo belangrijk dat je in positieve dingen gelooft en niet in negatieve dingen. Dat wat jij over jezelf denkt dat vangt de buitenwereld op. En dat krijg je dubbel en dwars terug. Ten goede en ten kwade.

Je hebt het wel veel over geloven

Dat klopt omdat positief denken niet genoeg is, het gaat om geloven in iets wat jij waardevol vindt. Het geloof in jezelf en in jouw doelen maakt je aantrekkelijk voor mensen en daarmee vergroot je de kans dat zij je zo behandelen als je graag wilt. Met dit bewustzijn kan jij bergen verzetten.

De liefde voor jezelf is vaak moeilijk vol te houden. Maar we blijven ernaar streven!

Je hebt makkelijk praten als blanke vrouw

Nicolette de Boer

Ok kom maar op met nog meer vooroordelen, ik ben 60 en zie eruit als een mislukte barbiepop maar het is mijn haar dat van blond naar grijs gaat. En mijn huid wordt nu eenmaal bruin. Kan ik daardoor geen slimme dingen zeggen? Ik heb de drs titel in de pedagogie en daarna de PABO gedaan. En veel meer dan dat alles is mijn hart vol vreugde, mijn hoofd vol geloof en houd ik onvoorwaardelijk van mijzelf. Want alleen als je in jezelf gelooft dan kan je de mooiheid in andere mensen zien.

Er vallen opeens tranen op mijn toetsenbord

Heel raar. Het blijft maar doorgaan. Waardoor? Ik denk dat wat ik opschrijf ook een levensles voor mijzelf is. Want de liefde voor jezelf is vaak moeilijk vol te houden. Maar we blijven ernaar streven!

Jij bent een optelsom van jouw gedachten en dat waar je in gelooft. Maak er iets moois van…