Als je ‘lang zitten’ googelt dan krijg je op dit moment 37.500.000 hits. Allemaal tegen lang zitten. Lekker om te lezen als je gedwongen een zittend bestaan leidt…

Onlangs heb ik het nieuwste boek van Annemarie Postma gekocht: ‘The Sitting Chef’ alles over de gevaren van lang zitten en wat je daar met voeding aan kunt doen. Annemarie leidt sinds haar elfde een zittend leven in een rolstoel. Zij kan als geen ander raad geven over hoe je goed om kunt gaan met lang zitten. Belangrijk voor ons allemaal want laten we eerlijk zijn, ook als je niet in een rolstoel zit kom je meestal niet onder een zittend leven uit.

The Sitting Chef

The sitting chefWe zitten vrijwel allemaal te lang achter elkaar. En de meesten van ons kunnen daar weinig aan veranderen zodoende kun je knap onrustig worden van de eeuwige adviezen om maar vooral te bewegen. Daarom is de benadering van Annemarie Postma zo belangrijk. Zij geeft in haar nieuwste boek ‘The Sitting Chef‘ heel veel informatie over de gevolgen van lang achter elkaar zitten en wat je zelf, vooral via voeding kunt doen om de gezondheidsrisico’s te beperken. Gedegen onderbouwd met meer dan 300 verwijzingen naar wetenschappelijke publicaties.

Al wil ik ‘The sitting chef’ met iedereen delen, ik leen het NIET uit omdat ik het zelf steeds weer in wil kijken!

Wat kun je eraan doen?

Ga het boek ‘The Sitting Chef’ van Annemarie Postma lezen en bekijken en ga ermee aan de slag! Ik lees alles wat los en vast zit over gezond en blij leven. En mijn vorige boek van Annemarie: ‘Het leven is perfect’ vond ik ook al zo’n verrassende mix van inzicht in je doen en denken plus recepten. Zoals voorin dat boek staat: ‘Voel je goed in je lijf en thuis in je leven’.

The Sitting Chef is meer

De door Annemarie bedachte formule is verder uitgewerkt: informatie in korte stukjes, veel beeldmateriaal en een eetmethode die totaal afgestemd is op een zittend leven: 21 dagen ‘sit smart’-eetplan. Met meer dan 80 recepten die makkelijk te maken zijn en waarmee je zelf kunt variëren als je sommige ingrediënten niet kunt krijgen. Ik zie de quote staan: ‘Suiker rooft je energie, levenskracht en positiviteit‘. Na ons eerdere artikel over de gevaren van suiker kun je met de recepten van Annemarie genieten van suikervrij eten en drinken. En al wil ik ‘The Sitting Chef’ met iedereen delen, ik leen het NIET uit omdat ik het zelf steeds weer in wil kijken!

‘The Sitting Chef’ is overal te koop voor €29,95