Nou, nou, nu jij 1 jaar wordt staat de wereld op z’n kop. Hebben we opeens een democratisch gekozen ‘machtigste man van de wereld’ die zichzelf vooral ziet als verantwoordelijk voor de USA.

Dat kan nog leuk worden. Ik ben er ziek van zoals de nieuwe president zich opstelt aangaande hele bevolkingsgroepen tot en met het klimaat.

Wij geven NIET op om de wereld mooier, leefbaarder en liefdevoller te maken.

De 45ste president van Amerika

Hij is NIET onze president. Ik noem NIET zijn naam. Als hij op de televisie komt kijken wij NIET. Het verzamelen van macht, geld en goederen heeft NIET mijn prioriteit. Hij denkt NIET anders dan in complotten. Ik heb ook zojuist op het NOS-8 uur journaal NIET ‘Heil Trump’ van Amerikaanse Nationaal Socialisten willen zien en horen. Hiermee is hij een aanstichter van kwade krachten. Misschien voert hij alle rare dingen die hij riep tijdens de verkiezingen NIET uit. Maar mijn favoriet zal hij NIET worden. En wij geven NIET op om de wereld mooier, leefbaarder en liefdevoller te maken.

Hey, dat helpt

Eens lekker negatief zijn. Is weer eens wat anders. Lieve kleindochter, misschien lach je mij uit als je later deze tekst leest. Ik hoop het want dan heeft de geschiedenis toch een goede loop gehad. Ik denk ook dat het allemaal wel goed komt.

Want wij hebben ons eigen leven, met al die mooie mensen wereldwijd, die ook verder kijken dan hun eigen belang. Er komt altijd weer een tegenbeweging.

Wij blijven zingen

Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder!

Een lied van Ramses Shaffy, een artiest ‘uit mijn tijd’. Mooie man die mooie teksten, mooi voordroeg, zichzelf begeleidend op de piano.

Lieve kleindochter, wat zingen we samen veel. Als ik jou hoor als je wakker wordt dan kom ik zingend je kamer binnen: Word wakker het zonnetje is al op/ de bloempjes komen uit hun knop/ het haantje kraait voor de 2e keer/ word wakker! En dan word je plots zo blij. En zingen we samen verder.

En vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder dan?

Lief meisje van 1 jaar, ik vecht met mijn vrienden voor jouw toekomst:

  • We vechten met woorden en door politieke keuzes.
  • We huilen samen om het onrecht vooral aangaande kinderen.
  • Ik bid iedere ochtend om de hulp van mijn Heer.
  • Lachen hoort bij ons.
  • We werken allemaal aan de toekomst.
  • Bewonderen, we hopen dat je ouders dat voor je zijn en wij zeker ook voor jou.

We hopen jou en je broer nog heel lang te zien opgroeien in een evenwichtige samenleving.

Bewaren

Bewaren

Bewaren