55-plussers.com 1 jaar

55-plussers, gezond, vitaal en vrolijk

Deze site voor 55-plussers bestaat 1 jaar op 1 februari 2017. Het is een logboek op het internet, op het world wide web dus oftewel een weblogboek, vandaar de populaire benamingen blog en bloggen.

Het was een jaar vol verrassingen. Wij begonnen met 1 blog en 1 lezer, dat was mijn moeder. Nu, precies een jaar later hebben we ruim 200 blogs en bijna 35.000 lezers, de meesten in Nederland maar ook mensen in Amerika, Canada en de Nederlandse Antillen.

over die mooie jaren van 50 tot 80 die vaak ook een rafelig randje hebben

De blog gaat over het gezond, vitaal en vrolijk ouder worden

Ook jongeren bekijken de blog, bijvoorbeeld voor de recepten, het tandenpoetsen met kurkuma, en de handige DiKiBO-boekjes voor rekenen en taal. Met deze praktische informatie gaan we door en er komt nog van alles bij. Speciaal voor vrouwen tussen de 50 en de 80 komen er allerlei blogs over die mooie jaren die vaak ook een rafelig randje hebben.

Klinkt goed maar wat doen die onderwijsboekjes op de blog?

Nou, lees maar mee:

Hartelijk dank voor de boekjes!! Van harte dank! Ik vind de boekjes bijzonder goed en zal ze zeker gebruiken met mijn leerlingen. Vooral die leerlingen met een kort geheugen zal het zeker helpen.
God bless you om op die manier een steentje bij te dragen waar ook ter wereld. Ook wij hier op Curaçao!!’ Geraldine Isabella-Pikero

Hiervoor hebben we de DiKiBO-boekjes op de site gezet, zodat kinderen waar ook ter wereld een steuntje in de rug krijgen bij taal en rekenen.

Ook voor 50-plussers zijn de boekjes handig om met kinderen te werken aan rekenen en taal. Bijles heeft altijd een positief effect! En het houdt jou ook cognitief en sociaal scherp!

Lees meer over deze gratis te downloaden spiekboekjes:
Rekenen groep 3
Rekenen groep 4
Rekenen groep 5
Rekenen groep 6
Rekenen groep 7
Rekenen groep 8
Tafelboekje
Het Breukenboekje
Werkwoordspelling deel 1
Werkwoordspelling deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cees & Nicolette