Categorie: Spiekboeken Rekenen groep 3-8 (Page 1 of 2)

Spiekboek rekenen groep 8

DiKiBO Spiekboekje rekenen groep 8 met uitlegkaarten

Sta jij voor de klas? Of wil jij je kinderen of kleinkinderen helpen met rekenen en ze voorbereiden op de Citotoets? Dan heb ik hier het DiKiBO Spiekboek Rekenen groep 8 als download voor je.

Meer lezen

Dikibo spiekboeken special edition

DiKiBO Spiekboeken Rekenen & Taal – Special Edition

Dit is handig! Alle digitale DiKiBO spiekboeken voor basisschool en basisschool-plus in één pakket als Special Edition. Voor scholen, leerkrachten, RT-ers en andere bijlesgevers…

Meer lezen

Spiekboek Rekenen groep 7

DiKiBO Spiekboekje rekenen groep 7 met gratis werkbladen

Sta jij voor de klas groep 7? Of wil jij je kinderen of kleinkinderen helpen met rekenen en ze goed voorbereiden op de entreetoets van het Cito? Dan heb ik hier het DiKiBO spiekboekje rekenen groep 7 als download voor je.

Meer lezen

Spiekboekje rekenen groep 6

DiKiBO Spiekboekje rekenen groep 6 met uitlegkaarten

Sta jij voor de klas? Of wil jij kinderen of kleinkinderen helpen met rekenen ter voorbereiding op de Cito-toetsen? Dan heb ik hier het DiKiBO spiekboekje rekenen groep 6 als download voor je.

Meer lezen

DiKiBO het Metriek Stelsel

Het Metriek Stelsel uitgelegd in het DiKiBO spiekboekje

Met dit spiekboekje van DIKiBO zie je hoe het Metriek Stelsel in elkaar steekt. Van are tot hectare. Over lengte, inhoud en gewicht. Vol omrekenschema’s en formules…

Meer lezen

Breuken begrijpen met het DiKiBO Breukenboekje

Breuken zichtbaar gemaakt op 23 uitlegkaarten in het DiKiBO Breukenboekje. Te gebruiken naast de uitleg op school om even na te kijken hoe het ook alweer zit met die belangrijke maar ook lastige breuken…

Meer lezen

Gratis DiKiBO spiekboekjes rekenen en taal voor basisonderwijs

 

Leermiddelen van DiKiBO ter voorbereiding op de Citotoetsen. Voor zelfstandig gebruik door leerlingen in het basisonderwijs. Handig voor ouders en grootouders die verantwoord bijles willen geven. Makkelijk te downloaden.

Meer lezen

Reacties DiKiBO spiekboekjes

 

Jouw mening is belangrijk
Ik streef ernaar de DiKiBO boekjes steeds te verbeteren. Daarbij is jouw mening uit de praktijk zo belangrijk. Je kunt mij en toekomstige leerlingen enorm helpen door je ervaring met de boekjes te delen door een reactie geven.

Meer lezen

DiKiBO tafelboekje

Tafels leren met het DiKiBO Tafelboekje

Als je de tafels van vermenigvuldiging uit het hoofd kent dan heb je daar de rest van je leven gemak van. En als je het handig aanpakt met het DiKiBO Tafelboekje leer je ze makkelijk en snel.

Meer lezen

Spiekboekje rekenen groep 3

DiKiBO Spiekboekje rekenen groep 3 op gratis uitlegkaarten

Voor iedereen die met jonge kinderen omgaat heb ik hier het ‘DiKiBO spiekboekje rekenen groep 3’ als gratis download. Plus tips om het getalgevoel al vanaf 1 jaar oud te ontwikkelen…

Meer lezen

Page 1 of 2

Cees & Nicolette

Naar boven