DiKiBO rekenen compleet groep 5 en 6

DiKiBO Rekenen Compleet groep 5 en 6

Rekenen oefenen in groep 5 en 6

In dit e-book staan 127 uitlegkaarten met het complete rekenen van groep 5 en 6. Ik behandel op iedere kaart één bepaald soort som en geef er uitleg over via voorbeeldsommen, schema’s en stappenplannen. Ik werk met kleuren en symbolen zodat je de uitleg ziet. Te gebruiken naast iedere rekenmethode als geheugensteun en om inzicht te vergroten.

Meer lezen

DiKiBO rekenen compleet groep 3 en 4

DiKiBO Rekenen Compleet groep 3 en 4

Rekenen oefenen in groep 3 en 4

In dit e-book staan 135 uitlegkaarten met het complete rekenen van groep 3 en 4. Ik behandel op iedere kaart één bepaald soort som en geef er uitleg over via voorbeeldsommen, schema’s en stappenplannen. Ik werk met kleuren, symbolen en figuren zodat je de uitleg ziet. Te gebruiken naast iedere rekenmethode als geheugensteun en om inzicht te vergroten.

Meer lezen

DiKiBO rekenen compleet groep 7 en 8 deel 1 en 2

DiKiBO Rekenen Compleet groep 7 en 8

Rekenen oefenen in groep 7 en 8

Alle rekenonderwerpen die je tegen komt in groep 7 en 8 staan visueel uitgelegd op 234 kaarten in DiKiBO Rekenen Compleet. Kinderen maar ook jeugd of volwassenen met rekenhiaten vinden hierin de uitleg waarmee je het niveau van groep 7 en 8 behaalt en een eventuele achterstand wegwerkt. Met Rekenen Compleet beginnen kinderen goed voorbereid aan de Cito Eindtoets.

Meer lezen

Cees & Nicolette