ParkinsonPartner is meer dan alleen praktisch
Met een graad in de gedragswetenschappen op zak heb ik vooral interesse in hoe je mentaal en door gedrag, het verloop van de ziekte kunt beïnvloeden. Dat heeft een praktisch boek opgeleverd, met verrassende inzichten, een verhaal over een grote liefde en hoe je droefheid en onzekerheid kunt omzetten in kracht. Ik merk dat ik het boek soms zelf pak om even te lezen wat je kunt doen, als het leven tegen zit.

ParkinsonPartnerTitel: ParkinsonPartner
Auteur: Nicolette de Boer
Uitgever: Vanderwel B.V.

Uitvoering: Paperback
Formaat: 13 x 20 cm
Omvang: 156 pagina’s
ISBN 9789082806205

Prijs: € 19,95 incl. BTW en verzendkosten

Ja, ik wil ook parkinson de baas zijn!

Stuur het ParkinsonPartner boek naar:

Ja, als er nieuwe artikelen zijn over parkinson dan ontvang ik die graag op mijn e-mail adres
Totaal: € -
incl. BTW en verzendkosten.

Zodra je klikt op ‘Betalen’ verschijnt een pagina waar je de gewenste wijze van betaling kiest en wordt je naar de beveiligde betaalpagina van je bank geleid.

Na ontvangst betaling heb je het boek maximaal 5 werkdagen later thuis bezorgd.

met vriendelijke groet,
Nicolette de Boer