Op zoek naar hoop, herstel 
en gezondheid

Mijn man Roy en ik, kregen in korte tijd de ziekte van Parkinson, kanker, pancreatitis, geheugenverlies en burn-out in huis. Natuurlijk waren we vaak wanhopig. Het werd een wanhoop die oploste in hoop. De angst in de nacht werd hoop in de morgen. In het boek ‘De vliegende kreeft’, dat in april 2020 verschijnt, beschrijf ik in 3 delen mijn zoektocht naar hoop, herstel en gezondheid.
Deel één geeft woorden van troost en hoop. Deel twee gaat over herstel, je vindt hier praktische ideeën waarmee je zelf aan de slag kunt. Deel drie geeft een verslag van mijn zoektocht naar gezondheid. Ik liep daarvoor de Camino Portugues van Porto in Portugal naar Santiago de Compostella in Spanje en kwam gezond weer thuis.


Heb je interesse in het boek? Schrijf je dan hier vrijblijvend in en ik stuur je een bericht zodra het boek ‘De vliegende kreeft’ in de voorverkoop met een aantrekkelijke korting beschikbaar is.