Een spiritueel cadeauboek met foto-gedichtencombinaties over leven, liefde, verlies, vriendschap en geluk.

Klik op het boek voor een inkijkexemplaar

Over de alledaagse werkelijkheid van
de dingen die komen en gaan.

Aukje Bakker en Nicolette de Boer zijn beiden gegrepen door de schoonheid van alledaagse dingen. De teksten van Nicolette en de poëtische fotografie van Aukje versterken elkaar in een beeldschoon werkstuk van 24 bijzondere foto-gedichtencombinaties over leven, liefde, verlies, vriendschap en geluk. De vliedende tijd, een bundel om even bij weg te mijmeren.

De vliedende tijd, een filosofisch begrip

De vliedende tijd is een altijd stromende tijd die heden, verleden en toekomst omvat. De vliedende tijd is een eeuwenoud begrip. Al rond het jaar twaalfhonderd werd het woord ‘Vlieden’ gebruikt, in de zin van stromen, voorbijgaan of vluchten. Vlieden heeft een relatie met tijd. In de 17e eeuwse schilderkunst werd soms een zandloper afgebeeld als teken van de vliedende tijd. In die tijd was de zandloper ook het waarmerk van de filosoof. De vliedende tijd is ook nu nog een filosofisch begrip. Ook spiritueel kun je het goed toepassen.

De vliedende tijd

Klik op het boek voor een Inkijkexemplaar >>>

Tijd, filosofie en spiritualiteit zijn de basis van de foto’s en teksten in dit boek, zodoende kozen Aukje en Nicolette voor de titel ‘De vliedende tijd’.

 

Voeg een persoonlijke boodschap toe bij je bestelling

De vliedende tijd, 54 pagina’s in een gebonden hardcover uitvoering.
Een bundel om even bij weg te mijmeren of cadeau te geven met een persoonlijke boodschap.
€ 19,95

Ook verkrijgbaar in de plaatselijke of online boekhandel.

Over de auteurs Aukje en Nicolette

Aukje Bakker (1949), fotograaf. Impressionistische en abstracte schilderkunst spreekt haar erg aan en dat is duidelijk in haar werk terug te vinden. Qua techniek gebruikt ze veelal langzame sluitertijden en zoomt ze sterk in. De  fijnzinnigheid van het lijnenspel in de vaak tere en soms zelfs transparante vormen maken haar foto’s tot boeiende, kunstzinnige taferelen met een poëtische uitstraling. Zie ook www.aukje.info

Nicolette de Boer (1955), gedragswetenschapper, docent en auteur. Haar passie is het gedrag van mensen en hoe je dat positief kunt beïnvloeden. Eerder verscheen van haar ‘ParkinsonPartner‘ (2018) en ‘De vliegende kreeft‘ (2020).

Aukje Bakker en Nicolette de Boer