Geef een beetje wijsheid cadeau

De vliedende tijd‘De vliedende tijd’ een inspirerend boek met wijsheden over leven, liefde, verlies, vriendschap en geluk. De combinatie van de foto’s die overlopen in de teksten doen iets met je, vrolijken je op, geven steun en inzicht in de alledaagse werkelijkheid van de dingen die komen en gaan. Een prachtig cadeauboek voor jezelf of om weg te geven met een persoonlijke boodschap van jezelf.

Ik lees voor. Klik op de foto.

 

je kan bij het bestellen een persoonlijke boodschap in het boek plaatsen

Met ‘De vliedende tijd’, geef je een beetje wijsheid cadeau aan je zelf of een vriend(in) met een persoonlijke boodschap. 
€ 19,95


of kijk hier voor meer informatie

Over de auteurs Aukje en Nicolette

Aukje Bakker (1949), fotograaf. Impressionistische en abstracte schilderkunst spreekt haar erg aan en dat is duidelijk in haar werk terug te vinden. De  fijnzinnigheid van het lijnenspel in de vaak tere en soms zelfs transparante vormen maken haar foto’s tot boeiende, kunstzinnige taferelen met een poëtische uitstraling. Zie ook www.aukje.info

Nicolette de Boer (1955), gedragswetenschapper, docent en auteur. Haar passie is het gedrag van mensen en hoe je dat positief kunt beïnvloeden. Eerder verscheen van haar ‘ParkinsonPartner‘ (2018) en ‘De vliegende kreeft‘ (2020).